Updates

Winter Event

01-09-2019
Bent u er ook bij? Het Winterevent op zaterdag 7 september. DOORLOPENDE MODEFLITSEN VAN 11.00 TOT 17.00 UUR bij Bins Damesmode met in the spotlight: Caroline Biss & Marc Cain.

Digitale magazine

19-08-2019
Bekijk nu online het digitale magazine van Bins Mode! Het belooft een warm en kleurrijk seizoen te worden met heldere neutrals, verrassende statement kleuren, oude bekende én nieuwe prints, evenals een diversiteit in materialen en silhouetten. Een nieuw seizoen vraagt om een garderobe update. Hulp nodig? We staan voor u klaar in de winkel!

CRAFTSMANSHIP AND ITALIAN STYLE.

04-08-2019
Nu ook online verkrijgbaar: Cinzia Rocca. Het bedrijf werd in 1953 opgericht door Giacomo Rocca. Na de oorlog herontdekte vrouwen het plezier van mode. Ze waren op zoek naar fijn maatwerk, zachte stoffen en vrouwelijke silhouetten. Het merk Cinzia Rocca ontstond, geïnspireerd en vernoemd naar de enige dochter van oprichter Giacomo Rocca. Cinzia Rocca zou niet alleen de vrouw achter het merk worden, maar ook het hart van het bedrijf. Bekijk de collectie nu online!

NEW ARRIVALS CAROLINE BISS

21-07-2019
Nu bij Bins Mode: de nieuwste collectie van Caroline Biss. Maak kennis met een verrassende collectie boordevol rijke prints, warme najaarskleuren en ultra-vrouwelijke silhouetten. Benieuwd? Shop nu online of kom een kijkje nemen in de winkel.

Online reserveren

07-07-2019

Vanaf heden kunt u ook online reserveren! Dat betekent dat u alle items die u mooi vindt eenvoudig en snel verzameld én deze 'apart legt'. De items worden speciaal voor u achtergehouden in onze winkel. U kunt tevens een datum en tijd kiezen waarop u wenst langs te komen. Een styliste staat op op de afgesproken datum en tijd klaar om u te helpen met uw uitgezochte kledingitems.