Updates

PRESALE

24-11-2019
PRESALE for him & her...has started now! Mooie kortingen op merken als Gentilumo, Marc Cain, Gigue en Oui. Shop nu bij Bins Mode en profiteer van deze mooie korting! M.u.v. enkele merken, feestkleding, standaardartikelen, nieuwe collectie en maatwerk. Deze actie geldt niet voor Bins Lingerie.

The perfect gift

10-11-2019
Nu de feestmaanden eraan komen is het tijd om eens goed te kijken naar 'the perfect gift' en eens flink uit te pakken. Immers is het als we Prima Donna mogen geloven 'the season to sparkle'. En dat doen wij vrouwen zeker in de mooiste lingerie met een legendarische pasvorm en een elegante, romantische look. Bekijk de collectie van Prima Donna en andere prachtige lingerie merken in de winkel of shop online.

Jassen passen

27-10-2019
De mooiste jassen voor het najaar zijn nu verkrijgbaar bij Bins Mode. Naast uitvoeringen in klassiek zwart of grijs zijn aardkleuren zoals karamel en beige dit najaar goed vertegenwoordigd. U vindt ze met knoop- en ritssluiting of riem voor een nadruk op de taille. Bekijk hier ons ruime en gevarieerde aanbod aan stijlvolle jassen met prachtige details. Warm blijven is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Textuur

13-10-2019
Het najaar brengt vaak texturen met zich mee, die een element van comfort aan uw kleding geven. Deze herfst mag de gebreide trui niet aan uw garderobe ontbreken. Denk warme, wollen uitvoeringen in dé kleur van dit seizoen: okergeel. Maar ook met tinten als grijs, donkergroen, camel of bruin zit u goed. Klik snel hier voor nóg meer hartverwarmende items.

Natuurlijke elementen

29-09-2019
Aankomend seizoen blijven natuurlijke elementen een hoofdrol spelen in de mode. Bloemen- en dierenmotieven of leer in warme, rijke kleuren voor een cosy finish. Bij Bins Mode matchen we uw eigen stijl graag met de opkomende trends voor combinaties, die uw persoonlijkheid weerspiegelen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle smaakvolle items uit onze collectie online én in de winkel.