Mode blog

Summer vibes

De zomer is nabij! Dit houdt in dat we ruimte moeten maken in onze garderobe voor zwierige jurkjes, korte rokjes, luchtige pantalons en fijne truien. Welke zomer basics dienen we dit jaar te beschouwen als échte summer essentials? Bins Mode zet een aantal prachtige zomer items voor je op een rij met een ‘true summer’ uitstraling.

Het vrouwenpak! Een niet te missen en zeer elegante trend dit jaar. Uiteraard kun je er voor kiezen om broek en jasje afzonderlijk te dragen waardoor je eindeloos veel combinaties kunt bedenken. Ga voor een klassieke neutrale kleur of kies dit voorjaar voor een mooie pasteltint of krachtige statement kleur en combineer het vrouwenpak met een een stoer t-shirt / elegante blouse en coole sneakers / killer high heels. Van oversized tot slim fit, voor elk figuur een passende ‘womens suit’.

Vrouwelijke (off schouder) jurken met romantische bloemetjes motieven, verfijnde etnische prints en edgy dierenprints. Ook zien we veel luchtige en zwierige stoffen met ruffles en fringles veelal in combinatie met bloemenprints (typische details van de Bohemian look).

De rok is back in business! Hoewel de jurk altijd redelijk centraal staat in de zomer, doet de rok ook volop mee dit voorjaar! De modellen lopen uiteen van van kort tot op de knie of tot aan de enkel. Tevens zien we rokken in laagjes van mini tot maxi.

Transparantie. Heerlijk in de zomer, doorzichtige jurken, rokken en tops! Diverse designers zijn aan de haal gegaan met doorzichtig materialen, zoals vinyl. Uiteraard kun je er iets onder of over dragen zodat je niet al te veel ‘weggeeft’.

Navy strepen maken een comeback dit seizoen (o wacht, ze zijn eigenlijk nooit weggeweest). In blauw-wit komen ze het best tot hun recht, maar we zien ze eigenlijk in allerlei vormen, maten en kleuren.

More to come, more to see @ Bins Mode.