Over ons

121 jaar historie

Wassenaar herbergt een zeer bijzondere modezaak met een lange geschiedenis genaamd Bins Mode. Bins Mode is het oudste familiebedrijf van het villadorp en heeft door de jaren heen vele BN’ers en royalty’s over de vloer gehad.

Niet voor niets, want Bins Mode staat naar eigen zeggen ‘Elke minuut, elk uur en elke dag voor u klaar’. De modezaak wordt door de jaren heen overgenomen van generatie op generatie en heeft intussen vier modezaken op zijn naam staan: Bins Damesmode, Bins Heren & Casual, Miss Bliss en Bins Lingerie. Stuk voor stuk prachtige modewinkels met een eigen signatuur.

Bij Bins Mode vindt u een uitgebreid aanbod van stijlvolle en trendy kleding met een perfecte pasvorm in de gewenste kleur, maat en stijl. Bent u op zoek naar fashionable kleding en doet u geen compromissen als het gaat om pasvorm, comfort en design? Bins helpt u graag de juiste look te vinden die bij u past. Als speciaalzaak bieden we een breed kwalitatief hoogwaardig assortiment van topmerken waaronder Marc Cain, Goldbergh, Corneliani en Wolford.

Een team van professionele verkoop- en stylingexperts staat voor u klaar om u te helpen bij het zoeken van de juiste look.