NEW IN

03-02-2019

Nieuw binnen bij Bins Mode: Sportalm! Het internationale modemerk Sportalm begon met het ontwerpen van klederdracht en skikleding maar heeft zijn portfolio uitgebreid naar allround fashion. Zo ontstond met de e.motion Sportstyle-collectie een heel nieuw modetijdperk. Benieuwd wat Sportalm u te bieden heeft? Bekijk de collectie nu online of in de winkel. “high-quality fashion, which is suitable for everyday use, looks smart and gives the wearer a good feeling". - Ulli EhrlichWinterweer

20-01-2019
Sjaal, muts, handschoenen én een geschikte winterjas aan, klaar om naar buiten toe te gaan en de kou te trotseren! Bent u goed voorbereid op écht winterweer? Bekijk de winterjassen van o.a. Goldbergh, Creenstone, Fuchs & Schmitt en Marc Cain en trotseer moeiteloos de kou, wind, regen én sneeuw;)

Harvard Modernist

06-01-2019
De nieuwste collectie van Riani genaamd 'Harvard Modernist' ligt nu in de winkel bij Bins Mode! Ontdek een prachtige collectie met zowel mannelijke als vrouwelijke elementen, effen basiskleuren en opvallende kleurenaccenten. De kleur 'Flag green' speelt een absolute hoofdrol en is perfect te combineren met beige, zwart, blauw en wit. Benieuwd? Neem een kijkje online of kom langs in de winkel.

SS19: Marc Cain

23-12-2018
De nieuwe items uit de Spring Summer Collection van Marc Cain al bij Bins gespot? Bekijk nu o.a. het thema 'Scent of Spring' met een sterk kleurenpalet van schitterend groen en krachtig blauw, gecombineerd met bloemen, mini-dots en klassieke streepdessins. Denk aan gestreepte (oversized) blouses met groene accenten en kleurrijke, zigzag gebreide rokken en jurkjes. Benieuwd? Bekijk de collectie nu online en vraag om meer informatie via webshop@bins.nl.


Real SALE

07-12-2018
Hoewel u eerder al kon genieten van onze Pre-sale is het nu tijd voor de real deal: de REAL SALE! Profiteer van waanzinnige kortingen en ontvang de mooiste fashion items voor een zeer goede prijs zonder in te hoeven leveren op kwaliteit of draagcomfort. Neem snel een kijkje online of kom langs bij één van onze winkels.